Archiv článků

18.11.2014 16:32
Jakým způsobem se připravují jednotlivé restaurace na značení alergenů v jednotlivých pokrmech? Připravte se na značení potravin, která nabývá účinnosti od 13. 12. 2014 dle nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 1169/2011 ze dne 25. října 2011.   Dle návrhu metodického pokynu...
26.11.2013 00:00
přední část restaurantu.pdf (36,7 kB) zadní část restaurantu.pdf (54,2 kB)
24.11.2013 22:11
  text z nejlepšího blogu roku 2011 podle ankety Křišťálová Lupa  1000 věcí co mě serou CHYTRÝ MOBILY V HOSPODÁCH Posted: Srpen 27th, 2013 | Author: Curvekiller | Filed under: Curvekiller | 25 Comments » Zlatý časy, kdy jsme měli jen plastový Nokie...
24.11.2013 18:55
text z nejlepšího blogu roku 2011 podle ankety Křišťálová Lupa  1000 věcí co mě serou BALENÍ SERVÍREK Posted: Listopad 13th, 2013 | Author: Curvekiller | Filed under: Curvekiller | 19 Comments » Alkohol je nápoj s kouzelnou mocí. Uvolňuje zábrany,...
24.11.2013 18:25
Mnohokrát jsem v rámci firmy nad tímto problémem diskutovali. Snažili se nahlížet na téma optikou zákazníka, zvažovali ekonomické aspekty toho či onoho řešení, modelovali jsme si "standarty" chování běžného českého hosta.... Nechtěli jsme v konečném řešení nikoho rozlobit, ale zárověň jsme nechtěli...
06.10.2013 00:00
Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. Předsevzetí jsou veliká. Alespoň někdy stránky aktualizovat !!  
Záznamy: 1 - 7 ze 7